installera krypgrundsavfuktare mögelta bort möglig isolering lukter ventilationventilerade golv mögel lukter källareavfuktning_mgelsanering_anticimex_luktsanering_ocab_munters_trygghetsvakten_acetec_corroventa_stockholm_nyköping_gnesta_södertälje_hyra ozon aggregat_ hyra ozon generator_hyra avfuktareavfuktningsteknik_stockholm_ab_mgelsanering_luktsanering_ventilationavfuktningsteknik_stockholm_ab_mgelsanering_luktsanering_ventilation_krypgrundavfuktningsteknik_stockholm_ab_mgelsanering_luktsanering_ventilation_krypgrund_mögel råspont kallvindkontroll_av_skorsten_ventilationsinstallation_avfuktning_mgel_p_vinden

Välkommen till Avfuktningsteknik Stockholm 

Vi är verksamma i Stockholm, Nyköping, Mariefred, Strängnäs, Gnesta, Uppsala, Norrtäl (större delen av Sörmland)

Avfuktningsteknik projekterar, installerar och säljer Munters sorptionsavfuktare- krypgrundsavfuktare, Trygghetsvaktens avfuktnings system samt utför de övriga moment som kan behövas tex montage av ålderbeständig plast, fyllning med kapillärbrytande material, isolering av krypgrunden, mögelsanering av kallvind och krypgrund, borttagning av organiskt material mm. Utsugning av mögelskadad isolering samt insprutning av ny isolering.  De flesta av våra arbeten utförs i krypgrunder och kallvindar men vi sanerar och avfuktar även garage, källare, industrilokaler mm. Vi utför även luktsaneringar med ozonaggregat och monterar Radonsug vid mark radon. Vi har åtgärdat och "räddat" flera sjukahus / mögel kontaminerade hus med mycket goda resultat. Ventilation är ofta en glömd viktig "detalj", varför vi ofta hjälper våra kunder antingen med ventilations förstärkning eller en helt ny lösning.

För att kunna utföra även de mest svåra/krävande jobben där tex berget försvårar arbetet har vi nu genomgått och blivit godkända att utföra krutpatrons spräckning av bla sten, berg, betong (godkända av tillverkaren samt Polisen och förvaring av Nack Kommunen).

Säkerhets för våra kunder och vår personal: vid saneringar sätter vi utrymmet i undertryck för att minimera risken att boytan ska kontamineras, personalen har skydds dräkter, godkända hörselskydd, skydds glasögon, skydds kängor, handskar,helmasker med dubla filter kassetter, selar (vid tak jobb), vi har kontrakt/avtal med vår personal att arbetet skall avbrytas om inte säkerheten kan garanteras för deras och ER skull. Vid moment som kan innebära en risk för er familj kommer vi be er att inte vara hemma under utförandet tex sprängning, sanering mm

Säker nyckel hantering: när en kund ger oss förtroendet att ha nycklar till deras hem känns det viktigt att ha en säker nyckel hantering - detta har vi löst genom att installera godkända kassaskåp - under tiden innan och efter åtgärd tills kunden hämtat nycklarna är dom inlåsta i ett skåp som endast VD, AL samt ekonomi assistenten har tillgång till.

Vi har en lång referenslista med nöjda kunder mycket tack vare bra planering, engagerade medarbetare som bryr sig om kunderna och resultatet. Vi utgår alltid från kundens hus behov när vi väljer vilket lösning vi ska offerera kunden.

 

Avfuktningsteknik Södra Stockholm, Mörtnäs hagväg 3 lokal 4 Gustavsberg08-51816666 kontakt@avfuktningsteknik.se

Avfuktningsteknik Norra Stockholm,Ullevivägen 18lokal 8, 19740 Bro 08-40888804 martin@avfuktningsteknik.se

Avfuktningsteknik Södertälje/Sörmland Morabergsvägen 15242 Södertälje 070-7485148 krister@avfuktningsteknik.se

 

Banner_liggande_Brons.jpg

mögelsanering avfuktning Krypgrund Stockholm
 
 
 
 
 
 

 

Avfuktningsteknik Södra Stockholm, Mörtnäs hagväg 3 lokal 4 Gustavsberg08-51816666 kontakt@avfuktningsteknik.se

Avfuktningsteknik Norra Stockholm,Ullevivägen 18lokal 8, 19740 Bro 08-40888804 martin@avfuktningsteknik.se

Avfuktningsteknik Södertälje/Sörmland Morabergsvägen 15242 Södertälje 070-7485148 krister@avfuktningsteknik.se

Webbyrå: Pigment AB Stockholm